Alle fortjener et godt måltid

Hvis du ikke er i stand til at tygge, eller har udfordringer med at synke, er du sikkert nødt til at blende din mad for at kunne spise den. Men almindelige måltider er ikke skabt til at skulle blendes, og resultatet er ikke altid lige spændende.


De opskrifter, du kan finde her på vores hjemmeside, er derimod skabt udelukkende til at skulle blendes. Vores måde at lave maden på er designet til at få al den gode smag fra ingredienserne til at træde frem i det færdige, blendede måltid   


Vores mad er nem at lave, velsmagende og sund. Vi anvender helt almindelige råvarer, som du kan finde på hylderne i ethvert supermarked. Vi bruger helt almindelige køkkenredskaber. Og du kan spare tid ved at tilberede mange portioner på en gang og fryse dem ned, som du ikke bruger med det samme. 

Kyllinge-

Ratatouille

En rigtig klassiker i "nochew-køkkenet". Lavet med kyllingebryst, auberginer, squash, løg, hvidløg, bladselleri, champignon, gulerødder og hakkede tomater.  


Find opskriften her:

Karry-

Kylling

Kraftig og velsmagende. Kyllingebryst, karry, æbler, peberfrugt, ingefær, champignons, løg, grønne bønner, gulerødder, kokosmælk, hakkede tomater og citron.


Find opskriften her:

Soya-marineret

svinegryde

Denne ret har et asiatisk touch over sig. Prøv den!


Find opskriften her:

Video:

Kylling-Ratatouille

Sådan gør du

Redskaber

Alt hvad du har brug for - udover en kogeplade - er en god køkkenkniv, et spækbræt,  en grydeske, en stor gryde (helst tykbundet) - og en stavblender.


Derudover er det også praktisk med en dybfryser, så du kan lave mange portioner på en gang og fryse dem ned, som du ikke spiser med det samme. 

Om os

Vi har skabt disse opskrifter fordi vi var nødt til det. Alle opskrifter på denne hjemmeside er kommet til verden i et samarbejde mellem far og søn, fordi sønnen ikke kan tygge på grund af et fysisk handicap. Vi håber, at du vil finde inspiration til din egen madlavning her på hjemmesiden.